Официална позиция на ЦСКА Акционерите за ситуацията в ЦСКА към днешна дата

logo
До мажоритарните собственици на ЦСКА и инвеститорите, които стоят зад тях.

Господа, вече повече от два месеца ПФК ЦСКА АД е изцяло във Ваши ръце. За съжаление, единственото, което видимо се случи през този период е, че клубът изпадна в агония. В същото време, Вие продължавате да се държите меко казано странно, даже неадекватно, а на моменти дори арогантно, сякаш забравили, че ЦСКА е по-голям от всичко.

Най-отговорно и настоятелно Ви призоваваме да изпълните функцията си на собственици на ПФК ЦСКА АД и да обезпечите нормалното съществуване на клуба. Ваше основно задължение е да осигурите лиценз за участие в А група и да стабилизирате ситуацията.

Разбираме, че получихте доста негативно наследство, но Вие сами избрахте да се хванете на хорото, знаейки какво е положението.

Ние не забравяме. Преди два месеца говорехте едни неща, но всички те се оказаха плоски лъжи. Ако не умеете и не знаете как да се справите със ситуацията, проявете мъжество и бъдете открити. Излезте и кажете какво смятате да правите или да не правите. И нека е писмено, за да Ви държим отговорни! Стига лъжи! Няма повече време за губене!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply